Підтримати нас

Фальшиві пенсії - фальшивими рублями

Vgoru
Автор статті
20 липня 2022 11:47
2,086
Поширити:

У Мелітопольському районі окупанти «ощасливили» людей пенсіями, звісно, в рублях. Згодом виявилося, що половина купюр – примітивні фальшивки.

Росіяни одразу ж спробували знайти винуватця. І сказали, що фальшиві гроші – то, мовляв, провокація нацистів, пише «РІА Мелітополь».

Цю нісенітницю рашисти вигадали не випадково: і щоб дискредитувати українську владу, і щоб приховати велику нестачу вкрадених ними ж грошей. Однак на цьому брехливі фантазії окупантів не вичерпалися. Мало того, що вони власноруч видали українцям фальшиві рублі, вони ще й зробили спробу «прилучити» до цього проукраїнського міського голову Мелітополя Івана Федорова. І почали разом з пенсіями видавали й записки. В них йшлося, що справжні рублі нібито вкрав Федоров. Така витівка не спрацювала. Жителі району одразу ж почали ставити незручні питання. Якщо окупанти знали про фальшиві гроші, то чому вони все ж вирішили їх роздавати? Та і як Іван Федоров міг підмінити справжні рублі на підробку?

«Відповідь - очевидна. Втім, оригінальністю провокації окупантів не славилися ніколи, така нісенітниця зійде тільки для багатомільйонної аудиторії зомбі-ТВ в росії - там подібне «зжерти» на ура», - пише видання.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ