Підтримати нас

Eleventy — італійський люксовий бренд одягу

Vgoru
Автор статті
25 лютого 2021 14:09
1,022
Поширити:

Eleventy — коли логотип зовсім не обов'язковий

Non-branded одяг у світі вкрай популярний серед заможних та вимогливих до свого зовнішнього вигляду покупців. Це не дивно, адже брендоманія не властива для людей високого статусу і соціального становища.

Андреа Скудері, Паоло Зунтіні та Марко Бальдассар спочатку займалися відкриттям бутиків та продажем товарів сторонніх виробників, поки в 2007 році не поставили за мету відкрити свій власний лейбл. В його основу була покладена концепція випуску бездоганної продукції виключно власними силами в Італії. Творці таким чином підкреслили унікальність та ексклюзивність їх фірмового одягу, який не прагне до компромісів, а бере лише найкраще від вікових традицій національного ремесла.

Як відомо, італійці є визнаними лідерами світової індустрії моди в питаннях стилю та якості виконання, а Eleventy виступає одним з фаворитів, які гордо носять звання Made in Italy. З самого початку логотип не з'являвся на видимих ​​зонах одягу. Таким чином бренд наполягає, що головною його відмінною рисою залишається унікальний стиль і бездоганна якість, які помітні не тільки під час використання але й зовні.

Гардероб лейблу досить варіативний. Він пропонує ансамблі, де піджак ідеально підійде до штанів для ділової зустрічі, але на наступний день може бути об'єднаний з джинсами і поло для неформальної вечірки. У виробництві використовуються виключно високоякісні натуральні матеріали. Так, у колекціях можна зустріти вироби з бавовни, вовни і кашеміру. Але особливо в компанії люблять використовувати джерсі, оскільки при адекватній вартості він чудово виглядає і добре зберігає форму.

В арсеналі бренду є безліч унікальних прийомів крою і пошиття, завдяки яким фірмові товари відрізняються довговічністю та зносостійкістю. Таке придбання при належному догляді прослужить вам не один рік, зберігаючи свої первозданні властивості та бездоганний зовнішній вигляд. Компанія активно співпрацює з невеликими італійськими виробниками тканин, тим самим підтримуючи національний промисел.

В Європі ви знайдете безліч монобрендових бутиків Eleventy, включаючи модні столиці. Марка дуже популярна як у самій Італії, так і по всьому світу. Тепер і в Україні ви можете придбати фірмову продукцію завдяки інтернет-магазину Charisma, який є офіційним представником цього і багатьох інших люксових брендів у нашій країні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ