Підтримати нас

Ексклюзивне відеоінтерв’ю для херсонців на Медіаплатформі "Вгору"!

Vgoru
Автор статті
22 березня 2021 06:37
1,059
Поширити:

Дивіться у вівторок, 23 березня, о 19.00 відеотрансляцію на YouTube-каналі "Вгору. Херсон" - Юрій Андрухович вперше бере інтерв'ю у Сергія Жадана.

Письменники говоритимуть про творче становлення літераторів, улюблену музику, кіно, політичну ситуацію в країні, мовне питання і, звісно, про літературу.

За виробництво відео інтерв’ю щира подяка онлайн-журналу Craft | Magazine.

Craft | Magazine - нове онлайн видання, яке спеціалізується на інтерв'ю абсолютно нового формату з відомими українцями культурного сектора.

Першу частину бесіди письменників можете переглянути у форматі тексту - https://bit.ly/3tCycns

Юрій Андрухович – український прозаїк, поет, есеїст, перекладач, музикант, співзасновник поетичної групи Бу-Ба-Бу, був удостоєний численних національних та міжнародних премій. Творчість Андруховича має значний вплив на перебіг сьогоднішнього літературного процесу в Україні, з його іменем пов’язані перші факти неупередженого зацікавлення сучасною українською літературою на Заході. Твори Андруховича перекладені багатьма мовами.

Сергій Жадан – український поет, прозаїк, перекладач, громадський активіст, фронтмен гуртів Жадан і Собаки та Лінія Маннергейма. Літературні твори Сергія Жадана отримали численні національні та міжнародні нагороди, були перекладені більше ніж двадцятьма мовами, зробивши автора одним із найвідоміших сучасних українських письменників.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ