Підтримати нас

Екранізують життя музиканта Боба Марлі

Автор статті
11 червня 2018 14:49
657
Поширити:

Син музиканта Боба Марлі зніме документальний фільм про батька спільно з Paramount Pictures.

Кінострічка розповість про життя і кар'єру Боба Марлі, про те, як він познайомив світ з реґі, передає gazeta.ua.

У числі його найвідоміших композицій - Get Up, Stand Up, Three Little Birds, Buffalo Soldier і Could You Be Loved. Боб Марлі помер 11 травня 1981 року в віці 36 років від раку.

Зіґґі Марлі, як і батько, є музикантом, а також продюсером. На його рахунку вісім нагород Греммі і одна денна нагорода Еммі за пісню I Love You Too, написану для дитячого анімаційного серіалу 3rd & Bird.

Досі на екрани не вийшло жодного фільму про Боба Марлі, хоча багато режисерів хотіли зробити його своїм героєм.

Не склалося і у Джонатана Демме ("Мовчання ягнят", "Філадельфія"), який планував ще в лютому 2010 року випустити документальну стрічку, присвячену ямайському музикантові. Однак робота над таким масштабним проектом виявилася трудомісткою.

Через рік ще один режисер задумав зняти стрічку про легендарного Боба Марлі. Творець "Останнього короля Шотландії" Кевін Макдональд хотів зняти документальну стрічку під назвою "Марлі".

Цей фільм став би першим, для якого рідні музиканта надали відео з особистого архіву.

Ще одна спроба зняти фільм про Боба Марлі була у режисера Дженні Еш, яка збиралася зняти байопік про життя Боба в Лондоні.

Нагадаємо, Боб Марлі помер 1981 року, а його музика досі живе. Та прибуток приносить не лише вона, а ще й навушники й інша аудіотехніка під брендом House of Marley. Також гроші приносить компанія Marley Beverage Co., створена спадкоємцями співака.

Деякі знаменитості настільки прославилися, що й після смерті приносять своїм спадкоємцям нечуваний дохід. Журнал Forbes склав рейтинг із 13 відомих мертвих особистостей, які за останній рік "заробили" найбільше. 5-е місце у списку посів Боб Марлі – $23 млн.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ