Підтримати нас

Джульєтта з Бериславщини. Поліція знайшла дівчину-підлітка, яка втекла до хлопця

Автор статті
27 листопада 2020 13:00
870
Поширити:

Як повідомляє відділ комунікацій поліції Херсонщини, 15-річна жителька одного з сіл Бериславського району подолала пішки майже 40 кілометрів, щоб зустрітися з хлопцем.

Дівчина вийшла з дому десь о шостій годині ранку, і після цього на зв'язок не виходила. Батькам довелося звернутися в поліцію. Вони розповіли, що донька і раніше тікала з дому до хлопців у різні села. Батьки також пояснили, що не можуть вплинути на поведінку дівчини.

На пошуки втікачки вирушив особовий склад Бериславського відділу поліції. Правоохоронці поспілкувалися з друзями дівчини і встановили особу хлопця, з ким вона спілкувалася останнім часом. Він виявився жителем іншого села цього ж району, туди й попрямували люди в погонах. О 20 годині вони розшукали неповнолітню. Вона йшла уздовж траси і вже входила до населеного пункту. З нею було все добре.

Дівчина пояснила, що йшла в гості до свого нового знайомого, з яким списалася у соціальній мережі. Поліцейські повернули втікачку рідним, з нею правоохоронці провели профілактичну бесіду та порадили батькам звернутися до спеціаліста для корекції поведінки доньки. 

Стосовно батьків поліцейські склали адмінпротокол за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» КУпАП.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ