Підтримати нас

Двоє жителів Генічеська засуджено на 8 та 10 років ув’язнення

Vgoru
Автор статті
20 листопада 2018 08:29
584
Поширити:

Злочин стався минулого року в місті Генічеськ. У відділ поліції надійшло повідомлення, що в лікарню доставили 39-річного місцевого жителя з черепно-мозковою травмою. Через тиждень він помер.

Поліцейські встановили коло знайомих загиблого, опитали їх. З’ясувалося, що чоловіка побили в гостях двоє місцевих жителів. Оперативники встановили їх особи. Один з них виявився неодноразово судимим за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та розбій. За місцем проживання підозрювані не з’являлися тривалий час. Перевіривши їх зв’язки, оперативники затримали раніше судимого у квартирі його знайомого. Іншого зловмисника поліцейські затримали в Херсоні, де він проживав у своєї дівчини.

Затримані пояснили, що у день скоєння злочину прийшли в гості до друга. Там же знаходився і потерпілий, з яким чоловіки посварилися через спиртні напої, яких усім не вистачило. Чоловіки сильно побили знайомого, потім він повернувся додому, де йому стало зле і дружина викликала «швидку». Всі учасники застілля були у стані сильного алкогольного сп’яніння.  

Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Суд визнав чоловіків винними у інкримінованому їм злочині та призначив покарання: один засуджений на 8 років ув’язнення, інший на 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ