Підтримати нас

Двоє українців готують вдома корисні американські солодощі

Автор статті
24 липня 2017 10:00
689
Поширити:

Міні-пекарню із виготовлення американських солодощів та граноли відкрили брати Євген та Олександр Муровані з Черкас.

Гранола – це класичний американський сніданок, схожий на мюслі. Але гранолу не запарюють, а запікають, пише Gazeta.ua посилаючись на in.ck.ua.

"Ми створюємо гранолу не просто з вівсянки, робимо суміш чотирьох злаків: овес, ячмінь, жито та пшениця. Залежно від інгредієнтів, час і специфіка запікання різна. Зазвичай цей процес триває близько 40-50 хвилин. Ми розробили три різновиди цього продукту: горіховий, фруктовий і класичний. Низькокалорійним вважають фруктовий варіант, а ось горіховий містить більше калорій. Гранолу заливають молоком, йогуртом чи соком, 2 хвилини – і вона готова. Це швидке правильне харчування", – говорить Євген.

Їжа не містить ГМО, шкідливих домішок і підсолоджувачів. Брати Муровані самостійно розробили асортимент, вдосконалили технологію виробництва та смак продукту.

У батончики, окрім традиційного набору інгредієнтів, додають ще й мед, аби надати їм відповідної форми. Якщо продукт повинен вийти не солодким, гранолу ще більше подрібнюють, пресують і потім випікають.

"Батончики, на відміну від граноли, досить практичні. Їх можна взяти з собою на роботу, в мандрівку або ж перекусити після тренування. Плануємо розробити ще один цікавий варіант – гречані батончики на основі гречаних пластівців. Також ми створюємо корисні цукерки, подрібнюючи сухофрукти. Є три смаки: курага з чорносливом і фундуком; журавлина, арахіс і родзинки; шоколадні з фініками і какао. Технологія приготування проста: подрібнюємо інгредієнти, змішуємо і посипаємо кокосовою стружкою, какао або кунжутом", – розповідає Олександр.

У планах братів – відкрити власну кав'ярню, де подавати ці ласощі. Також організувати доставку корисних солодощів по країні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ