Підтримати нас

"Дуже страшно, що в нас стільки сепаратистів"

Автор статті
19 грудня 2016 09:48
698
Поширити:

Уперше на Херсонщині, в рамках 13-го Мандрівного Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини, відбуваються покази для учасників АТО у районах області.

Перший показ відбувся у курортному Скадовську. Другий – у Каланчаку. Організатор показу фільмів для учасників АТО - ГО "Південь". Координаторкою цього проекту виступила юриста Фонду милосердя та здоров'я Олена Старюк.

На численні прохання учасників АТО, Мандрівний Docudays UA завітав і до Олешок.

Подивитись документальне кіно про права людини прийшли учасники АТО з родинами, вчителі та представники Олешківської міськради.

В Олешках показали дві стрічки: "Українські шерифи" та "Аліса в країні війни".

Глядачам дуже сподобавалась стрічка Романа Бондарчука "Українські шерифи". Глядачі дуже жваво обговорювали фільм, який боровся за право номінуватись на "Оскар". І поділились власними враженнями від побаченого:

«Це дуже страшно. Страшно, що усе показане в кіно, відбувається у нас, на Херсонщині. І що в нашій прикодонній області є стільки сепаратистів, стільки людей, які чекають "русского мира"».

«Подібні фільми варто показати у кожному селі Херсонщині. Аби люди побачили, що будь-яку проблему можна вирішити. Тільки для цього варто об'єднати зусилля».

Покази документального кіно про права людини для бійців АТО на Херсонщині тривають.






 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ