Підтримати нас

ДТП на Херсонщині, загинули подружжя і їх 6-річна донька, а 16-річна дівчина отримала тяжкі травми

Автор статті
09 червня 2021 09:36
1,089
Поширити:

Вчора, 8 червня, на автодорозі Одеса - Мелітополь - Новоазовськ сталася дорожньо-транспортна пригода з летальними наслідками.

В результаті зіткнення вантажівки з позашляховиком загинули чоловік із дружиною та їх 6-річна донька. Також у тяжкому стані в лікарню була шпиталізована ще одна дитина – дівчина 2004 р.н. Наразі поліція встановлює всі обставини пригоди.

За повідомленням відділу комунікації поліції Херсонської області, звістка про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими надійшла в “Єдиний центр 102” поліції Херсонщини близько 6-ої години вечора. Людина, яка телефонувала,  розповіла, що поблизу села Цукури Каховського району на перехресті автодоріг Одеса – Мелітополь та Чаплинка - Нова Каховка зіткнулися автомобілі «AUDI Q7» та вантажівка «VOLVO» з напівпричепом.

На місце пригоди терміново виїхали слідчо-оперативні групи обласного та районного відділів поліції. Як розповів заступник начальника поліції Херсонщини Микола Вербицький, на місці ДТП поліцейські встановили, що водій позашляховика, який рухався другорядною дорогою Чаплинка – Нова Каховка, виїхав на перехрестя з головною автодорогою Одеса - Мелітополь, не надавши переваги в русі вантажівці. Між транспортними засобами сталося зіткнення. В результаті автопригоди водій «AUDI», його дружина та 6-річна донька отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям, ще одна донька подружжя, якій 16 років, нині у непритомному стані з тяжкими травмами в центральній лікарні Нової Каховки. Родина їхала на Херсонщину з Кіровоградської області.

За фактом ДТП з тяжкими наслідками слідчим управління поліції відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України. Тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб. Для проведення всебічного та неупередженого розслідування поліція просить можливих свідків та очевидців ДТП зателефонувати за номером (099)95-27-524 (слідчий Олександр Дорошенко) або «102».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ