Підтримати нас

Друга ліга: “Кристал” і “Енергія” без очок, “Таврія” не зіграла

Автор статті
09 жовтня 2021 10:32
920
Поширити:

Херсонські футбольні вболівальники в поточному сезоні звикли до невдалих виступів своїх команд. Не став винятком і 12-й тур у розіграші Чемпіонату України з футболу в групі "Б" другої ліги.

"Кристал" у цьому турі на своєму стадіоні приймав команду "Балкани" з села Зоря Саратського району Одеської області. На відміну від господарів, ця команда претендує на вихід у першу лігу, йдучи на четвертому рядку в турнірній таблиці і лише на 4 очки відстаючи від ФК "Миколаїв" - другої команди в групі.

Амбіції гостей підтвердилися не одразу: "синьо-зелені" змогли утримати нульову нічию в першому таймі. Але після перерви позначився клас "Балкан": на 53-й і 85-й хвилинах Сергій Платунов двічі засмутив гравців "Кристала", які і в цей день через дисциплінарні санкції змушені були виступати при порожніх трибунах.

На 89-й хвилині Іван Гливий зумів "розмочити" рахунок, але до фінального свистка залишалося занадто мало часу. "Кристал" у черговий раз поступився з рахунком 1:2.

У той же день у Новій Каховці "Енергія" приймала ФК "Нікополь" і в другому таймі буквально "посипалася". Гості зуміли відвантажити у ворота "Енергії" одразу чотири м'ячі.

Ще один матч за участю команди, яка дислокується в Херсонській області, не відбувся. "Таврія" повинна була зіграти на стадіоні "Ювілейний" проти команди ФК "Суми", але сумчани не змогли забезпечити проведення цієї зустрічі. Відзначимо, положення команди ФК "Суми" ще гірше, ніж у херсонських клубів: вона на передостанньому місці з п'ятьма очками. До того ж зовсім недавно сумська команда потрапила в скандал, пов'язаний із "договірними" іграми.

Після 12-го туру "Кристал" займає 14-й рядок у таблиці, "Енергія" йде на тринадцятому місці, а "Таврія" - на дванадцятому.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ