Підтримати нас

Домашнє насильство в херсонських сім’ях: невесела “кругла” цифра

Автор статті
02 червня 2020 09:00
728
Поширити:

З початку  року на Херсонщині зафіксовано 700 повідомлень про домашнє насильство, про це повідомив заступник начальника Управління превентивної діяльності обласного главку поліції Ярослав Шанько.

У більшості випадків склали адміністративні протоколи, але відносно деяких злісних домашніх агресорів відкриті кримінальні провадження. 

Від батьків страждають і діти, і не лише під час сварок. Так, останній виклик мобільної групи реагування на домашнє насильство також стосувався жорстокого поводження з малечею. У поліцію звернувся колишній співмешканець жінки та заявив, що вона залишила без нагляду 9-місячну дівчинку та 6-річного хлопчика, а сама пішла відпочивати до місцевого бару.

Приїхавши на виклик, поліція встановила, що жінка напідпитку, неадекватно поводиться, а звинувачення заперечує. Нібито вийшла до магазину та ненадовго залишила дітей самих. За цієї ситуації жінка отримала адміністративний протокол за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Крім того, правоохоронці повідомили про ситуацію службу в справах дітей.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ