Підтримати нас

Додаток “Дія” для українського електронного паспорта розширив можливості для користувачів

Автор статті
26 вересня 2020 06:00
795
Поширити:

У вересні 2020 року Кабінет міністрів України розширив можливості вітчизняного електронного паспорта. За повідомленням на сайті уряду, тепер через додаток “Дія” можна буде здійснювати фінансові операції. 

Посадовці прийняли таке рішення, розуміючи, що українці часто-густо не можуть скористатися додатком в банках, торгівельних мережах та інших установах. Відтепер через додаток “Дія” можна буде робити наступне: проводити банківські операції, користуватися послугами поштового зв’язку, користуватися готельними, медичними, телекомунікаційними та адміністративними послугами, підтвердити свій вік під час придбання алкогольних напоїв або тютюнових виробів, повернути сплачені за товар гроші. 

Ще у серпні 2020 року всі послуги для ТОВ та ФОП, раніше надані в додатку “Дія”, були відновлені після майже двотижневої перерви. Перерва сталася через необхідність  технічних робіт. Як відзначили розробники, усі функції програми працюють, увесь процес налаштований і протестований. Також було відомо, що працювати з додатком начебто стане ще зручніше.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ