Підтримати нас

Дочка «Нафтогазу» відписала 2,4 мільйона євро на американський софт для торгівлі газом

Автор статті
13 травня 2020 07:30
833
Поширити:

ТОВ «Нафтогаз Цифрові технології» АТ «НАК «Нафтогаз України» у квітні замовило компанії «Pioneer Solutions Llc» (США) поставку і підтримку програмного забезпечення на загальну суму 2,40 млн євро.

Про це повідомляється у системі «Прозорро», повідомляють Наші гроші.

Невиключна безстрокова міжнародна ліцензія без права передачі TRMTracker з модулями RiskTracker і SettlementTracker та трирічною підтримкою обійдеться у 1,42 млн євро.

Ще 980 тис євро піде на впровадження Системи трейдінгу газу (ETRM) на базі системи TRMTracker та її спеціалізованих модулів RiskTracker, SettlementTracker та модуля Номінування Природного Газу для автоматизації процесів торгівлі газом в Україні та ЄС.

Американська компанія «Pioneer Solutions Llc» є розробником придбаного софту.

Закупівлі провели за процедурою звітування про укладений договір, бо ТОВ «Нафтогаз Цифрові технології» не є замовником у розумінні закону «Про публічні закупівлі».

ТОВ «Нафтогаз Цифрові Технології» є дочірнім підприємством «Нафтогазу», створеним для обслуговування ІТ-потреб всієї групи компаній «Нафтогазу». При створенні в 2018 році фірма підпорядковувалась фінансовому директору «Нафтогазу» Сергію Коновцю. За даними «Наших грошей», зараз «НЦТ» підпорядковані безпосередньо голові правління «Нафтогазу» Андрію Коболєву. Від створення до лютого 2019 року фірмою керував екс-начальник ІТ-департаменту «Нафтогазу» Анатолій Вовнюк, потім до травня 2019 року директором була Олена Чорнокальська, а нині посаду обіймає Марина Квашніна.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ