Підтримати нас

До Брилівки прямує Мандрівний Docudays UA

Автор статті
18 листопада 2019 16:34
839
Поширити:

У середу, 20 листопада, жителів Виноградівської ОТГ запрошують на Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Мешканців громади запрошують до Брилівського будинку культури (смт. Брилівка, площа Ювілейна, буд. 4б) на перегляд та обговорення документального фільму «Булер» американського режисера Лі Гірша.

Показ розпочнеться о 14:00. Вхід вільний.

Фільм розповідає історії двох американських підлітків та їхніх родин. Стрічка відзнята протягом одного навчального року. Режисер стрічки пропонує поглянути на сповнені болю, а часом і небезпеки, життя дітей, яких цькують однокласники. Лі Гірш викриває проблему, що виходить за географічні, расові, етнічні та економічні межі.

Свого часу документальна стрічка «Булер» дала поштовх потужній кампанії з протидії булінгу в США. Тож запрошуємо переглянути документальну стрічку батькам, освітянам та активістам, які шукають можливості захисту дітей від булінгу.

Одразу після фільму глядачів запрошують взяти участь у дискусії «Що таке кібербулінг?». Початок о 15.30. Вхід вільний.

Координаторка Мандрівного Docudays UA у Херсонській області, Олена Старюк, розповість Всеукраїнську кампанію проти кібербулінгу, про правила безпеки в Інтернеті, загрози та реальність їх наслідків у мережі. Також можна буде дізнатись про те як захиститися від цькування в онлайні й офлайні та як отримати безкоштовну юридичну допомогу.

Слідкуйте за анонсами на в онлайн газеті «Вгору» та на сторінці фестивалю у Фейсбук. Також детальний розклад можна переглянути на travelling.docudays.ua за посиланням.

Фестиваль – неполітичний і некомерційний.

Організатори Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA  в Херсонській області:

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ