Підтримати нас

Для бізнесу ввели штрафи за порушення відвідувачами маскового режиму

Vgoru
Автор статті
18 грудня 2020 09:05
913
Поширити:

Закон, що передбачає штрафи для підприємців, підприємств, установ і організацій за недотримання відвідувачами громадських будівель маскового режиму, був проголосований у четвер, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Закон встановив санкції за пропуск, допуск особи в громадські будівлі, споруди, громадський транспорт під час карантину без одягнутих засобів індивідуального захисту, у тому числі респіраторів або захисних масок, що закривають ніс і рот, у тому числі виготовлених самостійно, або невжиття заходів щодо перебування людини в громадських будівлях, спорудах, громадському транспорті без такого засобу індивідуального захисту.

Згідно з законом, підприємство, установа, організація, громадянин - суб'єкт господарської діяльності сплачують штраф - від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400 - 5100 грн).

Складатимуть постанови про штрафи уповноважені посадовці територіальних органів центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері санітарного та епідемічного добробуту населення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ