Підтримати нас

Ділова гра з виробничої практики у Херсоні

Автор статті
07 червня 2018 09:29
701
Поширити:

Захід відбувся серед студентів Херсонського кооперативного економіко-правового коледжу.

Участь в оцінюванні знань з правознавства студентів взяли фахівці юстиції, повідомляє сайт головного теріторіального управління юстиції в Херсонській області.

Захід проводився з метою підвищення рівня правових знань та умінь, здобуття практичного досвіду щодо вирішення правових питань. Для багатьох це  можливість перевірити свої знання, а, для декого – обрати майбутню професію, адже багато студентів вже проходять виробничу практику у структурних підрозділах Головного територіального управління юстиції у Херсонській області та інших органах державної влади.

У грі взяли участь 3 команди інтелектуалів-правознавців,  які  змагались у 3 раундах.  Студенти відповідали на питання загальнотеоретичного спрямування, крім того від учасників вимагались знання юриспруденції.

За підсумками наполегливої боротьби були обрані переможці.

Окрім того, фахівці юстиції зосередили увагу слухачів  на загальнонаціональному  правопросвітницькому проекті «Я МАЮ ПРАВО!»,  і  розповіли про запобігання та протидію домашньому насильству, механізми  захисту прав в разі  їх порушення. 

Наприкінці заходу було проведено анкетування щодо рівня правової обізнаності студентської молоді у рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Ділова гра з виробничої практики відбулась 6 червня цього року.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ