Підтримати нас

Депутат Херсонської облради співпрацює з рф і перереєстровує свій бізнес у Криму

Vgoru
Автор статті
16 травня 2022 11:45
1,933
Поширити:

Депутат Херсонської обласної ради від ОПЗЖ Едуард Репілевський не просто співпрацює з окупантами, а й перереєстровує свій бізнес у тимчасово окупованому Криму.

Про це він розповів російським пропагандистам, повідомляє видання МОСТ.

За словами Репілевського, він вже налагодив канали збуту сільгосппродукції до окупованого Криму і перереєстровує свої компанії у Красноперекопську.

"Дорога у нас на Крим відкрита. З цією метою військово-цивільна адміністрація провела певне навчання, що й куди реалізовувати, як співпрацювати з банком, який уже є у Красноперекопську та Джанкої і який готовий приймати нас як платників та готовий працювати з нами, щоб забезпечити нормальні взаємовідносини між нами та торговими представниками. Суми великі, їх необхідно проводити через банки. Вже проходимо реєстрацію в Красноперекопську в податковій інспекції та в банку. Працюємо в цьому напрямку, щоб почати відвантажувати продукцію, яка є і яка буде", - сказав Репілевський .

Репілевський - колишній правоохоронець. Займається сільгоспбізнесом. Починав свою діяльність у цій сфері директором ДП ДГ "Каховське", заробляючи на державних землях.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ