Підтримати нас

День Національної поліції в Херсонській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 52 з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради під девізом: «Обираємо майбутню професію!»

Vgoru
Автор статті
05 березня 2021 07:57
1,702
Поширити:

Вчора, 4 березня 2021 року, учні Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 52 з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради зустрічали гостей - поліцейських. Управлінням кадрового забезпечення ГУНП в Херсонській області за участі представників Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ організовано та проведено профорієнтаційний захід, з метою популяризації професії поліцейського та ознайомлення випускників з можливостями здобуття вищої юридичної освіти у системі МВС України.

Усі учні школи охоплені профорієнтаційною роботою, яка сьогодні пройшла за планом у декілька етапів. Спочатку школярі початкової ланки на подвір’ї познайомилися з роботою кінологічної служби обласного главку поліції, під час якого були продемонстровані здібності службових собак, які відшукували заховану вибухівку в автомобілі, муляжі наркотичних речовин у спеціальних боксах та виконували різноманітні команди слухняності. 

Паралельно представники кадрового підрозділу ГУНП в Херсонській області провели окремі профорієнтаційні зустрічі з учнями кожного 10-го та 11-го класів, а потім учасники захоплюючого дійства на майданчику школи змінились: школярам 7-х та 8-х класів було представлено показовий виступ курсантів Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ, які продемонстрували спеціальні прийоми рукопашного бою.

На подвір’ї школи також спецпризначенцями управління «КОРД» ГУНП в Херсонській області організовано було виставку засобів захисту поліціянтів, які також розповідали школярам про свою професію та знайомили учнів зі специфікою своєї роботи. Діти з радістю за допомогою поліцейських приміряли бронежилети та шоломи, робили фото на згадку зі спецпризначенцями.

Заключним акордом цього дня став феєричний виступ у великому холі школи оркестру ГУНП в Херсонській області (під керівництвом підполковника              Колісника А.А.). Цей День вибору майбутньої професії залишився в пам’яті школярів надовго, багато хто вже визначився в обранні професії правоохоронця і служіння українському народові!

Колектив школи: учні, педагоги, батьки - глибоко вдячні організаторам заходу: начальнику сектора організації відбору та атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в Херсонській області майору поліції Тетяні Шкригаловій, старшому інспектору з особливих доручень сектору організації відбору та атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в Херсонській області капітану поліції Денису Божку, працівникам кінологічного центру ГУНП в Херсонській області, співробітникам управління «КОРД» ГУНП в Херсонській області, а також представникам кадрового підрозділу Херсонського районного управління поліції ГУНП в Херсонській області і викладацькому складу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ разом з курсантами та оркестру ГУНП в Херсонській області під керівництвом підполковника Колісника А.А.!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ