Підтримати нас

Цьогоріч Одеський кінофестиваль і Книжковий арсенал відбудуться в офлайн-форматі

Автор статті
27 січня 2021 13:24
963
Поширити:

12-й Одеський міжнародний кінофестиваль цього року пройде з 14 по 21 серпня – в офлайн-режимі, але у зміненому форматі. Про це повідомили організатори на сайті заходу.

«Попри те, що онлайн-формат, у якому відбувся 11-й ОМКФ, був дуже цікавим досвідом для усіх нас, глядачам все ж не вистачає фестивальної атмосфери. Тож цьогоріч кінофестиваль відбудеться офлайн, але у зміненому форматі та з новою командою», – розповіла виконавча директорка фестивалю Анна Мачух.

Деталі про цьогорічну програму та старт прийому заявок на участь фільмів обіцяють оголосити вже найближчим часом.

Також в офлайн-режимі цього року відбудеться ювілейний Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» - з 26 по 30 травня.

Організатори зазначають, що з огляду на карантинні обмеження фестиваль відбудеться в гібридному форматі. Але, розуміючи цінність живого контакту, вирішили не відмовлятися від ярмаркової та подієвої частини в Мистецькому арсеналі.

“Безпека відвідувачів та учасників фестивалю для нас завжди була і залишиться пріоритетом. Тому цього року ярмарок та подієва частина матимуть менше учасників. Ми зосередимося на тому, щоб розмістити всіх безпечно в просторі Арсеналу. Наприклад, розробляємо послотну відвідуваність фестивалю, щоб запобігти скупченням людей.

Цього року «Книжковий Арсенал» буде не таким гамірним і велелюдним, як завжди, але він дозволить і видавцям, і читачам, і авторам усе ж таки зустрітися”, – розповіла директорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта.

Торік Одеський кінофестиваль через пандемію коронавірусу вперше відбувся в онлайн-форматі. Захід провели не влітку, як зазвичай, а восени. А «Книжковий Арсенал» організатори вирішили взагалі перенести на 2021 рік.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ