Підтримати нас

"Чумацький шлях" на Херсонщині: дощ, бруд і завзятість

Автор статті
06 квітня 2021 09:30
1,049
Поширити:

З важкими погодними умовами довелося зіткнутися учасникам ралі "Чумацький шлях", перший етап якого відбувся на Херсонщині в минулі вихідні.

Втім, у суботу, коли змагання стартували, ніщо не віщувало біди, і традиційний "паралельний" заїзд у мікрорайоні Таврійський пройшов благополучно і за великого скупчення глядачів.

Зовсім інша справа була вранці в неділю, коли ралісти вирушили до кар'єру під Тягинкою. Вночі пройшов сильний дощ, який не припинявся і вранці. Тож траса намокла, розкисла і стала малопридатною для перегонів. Організатори змушені були навіть відтермінувати старт на цілих півтори години. Потім стало очевидним, що особливих милостей з небес чекати не варто, і ралі все ж таки стартувало.

У непростій ситуації лідерство отримали найдосвідченіші гонщики. Переможцем змагань став пілот команди Eurolamp WRT Валерій Горбань, а друге місце посів його колишній напарник Олександр Салюк-молодший, який зараз виступає за власну команду #БудуНасипати RT.

Третє місце - в Олександра Козлова з Mogul Racing Team.

Відзначимо, що майже третина машин не змогла дістатися фінішу - вони змушені були зійти з дистанції через поломки або виїзд на бруствер.

Наступний етап ралі відбудеться в травні на Львівщині.

Фото з архіву Олександра Корнякова та з сайту Auto24.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ