Підтримати нас

Чому дзвінки у Грузію оплачуються по-різному: відповідь Київстар

Vgoru
Автор статті
29 березня 2021 10:00
1,455
Поширити:

Грузія належить до небагатьох країн світу, в якій діють різні умови тарифікації дзвінків. Хвилина розмови з грузинським абонентом мобільної або стаціонарної мережі у Київстар може коштувати одну, п’ять або 20 грн.

Як розмовляти економно, щоб дзвінки в Грузію коштували не більше, ніж 1 грн за хвилину? З цим запитанням ми звернулися до телеком-експерта – оператора Київстар. Читайте докладну відповідь у нашій статті.

Стандартні умови дзвінків та правильний набір грузинського номера

Більша частина дзвінків до грузинських абонентів з України сплачується за умовами третьої тарифної зони, тобто хвилина розмови коштуватиме вам 20 грн. Такі розцінки діють незалежно від того, на який номер ви телефонуєте – на міський чи мобільний, проте це не стосується оператора Beeline (про нього трохи згодом).

Щоб правильно набрати номер, запам’ятайте певний алгоритм:

  • для виходу на міжнародну лінію натисніть “+” або “00”;

  • далі уведіть міжнародний код Грузії: 995 (аналог українського 380). Отже, виходить: +995 або 00995;

  • наберіть код міста чи мобільного оператора. Наприклад, Тбілісі має код 22, Боржомі – 367, а грузинський оператор Silknet – 578 та 770;

  • останні цифри – це безпосередньо номер абонента.

Дзвінки в Грузію на Beeline: тарифікація та умови

З оператором Beeline у компанії “Київстар” особливі домовленості: згідно з ними ви телефонуєте до Грузії за цінами першої тарифної зони, тобто 20 грн за 20 хвилин. У порівнянні зі стандартними умовами це у 20 разів менше. Дуже вигідна пропозиція, яку можна реалізувати лише в декількох країнах світу.

Проте звідки ж ви знатимете, скільки дзвінок коштуватиме – одну чи 20 грн? Усе просто: запам'ятайте 6 кодів: 568, 571, 574, 579, 592 та 597 – їх Beeline використовує в Грузії. На всі номери, що починаються з цих кодів, діють значно менші ціни.

Кілька правил використання пакетів:

  • ви можете замовити 50 пакетів на добу;

  • якщо на рахунку менше ніж 20 грн або закінчилися пакети, що буває дуже рідко, одна хвилина коштуватиме 5 грн;

  • термін дії пакета спливає о 23:59:59 у день, коли було замовлення.

Чому вигідно дзвонити в Грузію з Київстару

Якщо вам доводиться часто й багато розмовляти з Грузією, тоді пропозиція від Київстару для викликів на Beeline буде найвигіднішим рішенням. 

Мінімальна вартість дзвінків у Грузію від інших операторів – 5 грн за хвилину. Абоненти ж Київстару можуть спілкуватися лише за 1 грн, що так само вигідно, як і телефонувати на українські номери.

До того ж Київстар робить унікальну пропозицію: завдяки пакету “Міжнародні дзвінки Преміум” виклики проходитимуть через перевірених партнерів, якість зв'язку від цього буде покращеною, а співрозмовник бачитиме коректний номер абонента.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ