Підтримати нас

Чоловік дійшов до фіналу жіночого конкурсу краси

Автор статті
05 лютого 2018 14:02
720
Поширити:

У Казахстані житель Алма-Ати 22-річний Ілай Дягілєв дійшов до фіналу жіночого конкурсу краси. А потім зізнався в тому, що він чоловік.

Він відправив свої фотографії в образі Аріни Алієвої для участі в конкурсі Miss Virtual Kazakhstan, повідомляє Sputnik Kazakhstan. Коли вийшов у фінал, то вирішив зізнатися, що не є жінкою. Після цього його "альтер-его" дискваліфікували і замінили на іншу учасницю.

Дягілєв розповів: "Я дійшов до фіналу і коли зрозумів, що все зайшло надто далеко, то вирішив викрити образ Аріни Алієвої. На самому початку надійшло близько чотирьох тисяч заявок з усього Казахстану, в результаті я пройшов до фіналу".

Свій вчинок він пояснив "пропагандою природної жіночої краси і харизми". На його думку, сучасним дівчатам цих якостей не вистачає.

"Між мною і моїми друзями виникла суперечка про красу. І тоді я вирішив взяти участь у цьому конкурсі. Сам я завжди виступав за природну красу. Зараз ви самі бачите, що багато дівчат однотипні, всі однаково фарбуються, одягаються і вважають, що якщо вони слідують трендам, то вони гарні. Я так не вважаю ", - заявив він.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ