Підтримати нас

Буревій у Великій Олександрівці і крадії військового знаряддя: кримінальна хроніка

Автор статті
28 вересня 2020 07:30
785
Поширити:

Відділ комунікацій поліції у Херсонській області повідомив про основні події, які відбулися у регіоні в минулі вихідні.

Вчора, 27 вересня, до підрозділів поліції надійшло 578 звернень, 64 з них - з ознаками криміналу. 

Патрульні зафіксували чотири ДТП, внаслідок яких травмовано четверо громадян. 113 протоколів склали за порушення ПДР, з них три - за керування автомобілем у нетверезому стані. 

Також у поліції повідомляють, що у Великолепетиському районі невідомий молодик поцупив у місцевого мешканця 20 тисяч гривень, а в Новій Каховці крадій заволодів мопедом “Сузукі”, який належав 47-річному містянину. За цими фактами триває службова перевірка.

Зухвалий продавець військового палива

Ще 19 серпня поліцейські спільно з 9-м управлінням військової контррозвідки СБУ виявили в домоволодінні 18-річного мешканця Голопристанського району 30 кг твердого ракетного палива зенітного ракетного комплексу С-300. Хлопець намагався продати військові засоби ураження на одному з сайтів. 

Під час розслідування правоохоронці встановили ще декілька фактів несанкціонованого перебування мешканців району на території державного випробувального полігону Збройних Сил України «Ягорлик». Громадяни збирали там залишки складових частин зенітних керованих ракет.

Додамо, що на території Херсонської області проводились стратегічні командно-штабні навчання «Об’єднані зусилля-2020», тож деякі місцеві мешканці вирішили трішки покращити свій матеріальний стан, знайшовши та реалізувавши деякі речі та речовини, які належать українським військовим. 

Негода у Великій Олександрівці

У Великій Олександрівці - стихійне лихо: внаслідок буревію і сильної грози було повалено дерева та пошкоджено дроти на лініях електропередач. Негода пошкодила дахи будинків, інших споруд. На щастя, обійшлося без жертв. Зараз на місці громадянам допомагають працівники районного відділення поліції.

За вказівкою керівництва обласного главку поліції на допомогу місцевим поліцейським виїхали колеги з сусідніх районів.

Працівники поліції допомагають жителям долати наслідки негоди. Разом вони прибирають повалені дерева, розчищають подвір’я та всіляко допомагають потерпілим від негоди.

Також поліцейські забезпечують публічний порядок, зокрема, запобігають розкраданню дротів мережі електропостачання.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ