Підтримати нас

Бізнес отримав максимальну свободу

Vgoru
Автор статті
18 березня 2022 18:55
649
Поширити:

В Україні скасовано всі перевірки, які можуть обмежувати чи стримувати бізнес. Також анульовують більшість дозволів для бізнесу, окрім тих, що стосуються безпеки країни. Про це в зверненні до українців повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«На час військового стану бізнес переходить на декларативний принцип роботи. Подав документи через портал «Дія», і не очікуючи рішення державного органу, починаєш працювати. Дозвільні документи залишаться буквально для декількох видів діяльності - робота з небезпечними відходами, виробництво ліків, питання ядерної енергетики», - сказав голова уряду.

Раніше Кабмін вже скасував усі перевірки, які можуть ускладнювати життя бізнесу. Зараз максимальна свобода бізнесу - це необхідна умова для формування сильної економіки, пояснив прем’єр-міністр.

«Росія - це країна терорист. А Україна - це країна незламних та хоробрих людей, які готові до останнього битися за свою землю. Все, що маємо зараз робити, це наближати нашу перемогу, працювати єдиною командою за єдиним фронтом - кожен на своєму місці. Чим більше зусиль докладемо зараз, тим швидше настане перемога», - сказав прем'єр.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ