Підтримати нас

Біля адмінкордону з окупованим Кримом пройде фестиваль української музики «Твоя Країна fest»

Автор статті
18 серпня 2018 05:00
636
Поширити:

У субботу, 18 серпня 2018 року у Генічеську (Херсонська область), неподалік від адмінкордону з окупованим Кримом, відбудеться фестиваль «Твоя Країна fest», організований за підтримки Міністерства інформаційної політики України. Початок – о 19:00 на Площі Відродження.

Свято справжньої української музики для мешканців та гостей міста влаштують Фома та «Мандри», «Тартак», Марія Бурмака, Gypsy Lyre та Іванка Червінська.

«Перший концерт туру прикордонними містами нашої держави пройшов дуже успішно - відкриття фестивалю в Ізмаїлі відвідали тисячі людей. Емоції розривали як глядачів, так і артистів. Маємо дуже потужний заряд енергії на концерт у Генічеську», - розповів лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко (Фома).

Основна мета фестивалю – донести якісну сучасну українську музику у найвіддаленіші куточки України, які артисти нечасто включають у свої гастрольні графіки.

«Українська музика – провайдер української мови… Не чули? Тоді ми ідемо до вас! Ключова ідея цього фестивалю – дати можливість відчути смак України, відчути її духовність. Без мови немає держави. Теж не чули? Тоді ми прийдемо і до вас!» - зазначив Міністр інформаційної політики України Юрій Стець.

11 серпня «Твоя Країна fest» пройшов на алеї Дружби народів в Ізмаїлі (Одеська область, кордон з Румунією).

24 серпня фестиваль приїде до Маріуполя (Донецька область, зона проведення ООС), 8 вересня – у Конотоп (Сумська область, кордон з Росією), 15  вересня – в Мукачево (Закарпатська область, кордон з Угорщиною), 22 вересня – у Новоселицю (Чернівецька область, кордон з Румунією і Молдовою), 29 вересня – у Сарни (Рівненська область, кордон з Білоруссю).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ