Підтримати нас

«Автомагістраль-Південь» і «Автострада» отримають найбільші передоплати по наказу Кубракова (документ)

Автор статті
17 травня 2020 13:00
896
Поширити:

5 травня голова Державного агентства автомобільних доріг Олександр Кубраков видав наказ про попередню оплату підрядникам при закупівлях службами автомобільних доріг в областях послуг з будівництва/ реконструкції/ ремонту автодоріг державного значення.

Попередня оплата буде здійснюватись з запозичень на суму 19 млрд грн, залучених Укравтодором під державні гарантії у 2020 році, повідомляють Наші гроші. 

У постанові Уряду №254 від 1 квітня затверджено конкретний перелік об’єктів, які будуть фінансуватись за рахунок залучених під держгарантії коштів. А п’ятого травня голова Укравтодору підписав наказ, згідно якого певні компанії отримають аванс на проведення робіт, замовником яких є обласні Служби автодоріг. Попередню оплату з запозичених коштів отримають ті компанії, які виконують роботи на об’єктах, які включені у список фінансування залученими кредитними коштами, на строк не більше трьох місяців в межах поточного бюджетного періоду у розмірі до 30%.

Але, для певних компаній встановлені особливі умови отримання авансу за виконання робіт.

Згідно нового наказу Олександра Кубракова, попередня оплата за послуги ще до їх фактичного виконання фірмам-підрядникам буде здійснюватись  на строк до 18 місяців у розмірі 60% від річного обсягу робіт для закупівлі матеріалів, конструкцій, виробів для будівництва великих мостів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ