Підтримати нас

Apple Watch у 2022: Series 8 та актуальні моделі на які варто звернути увагу

Vgoru
Автор статті
31 липня 2022 06:40
7,383
Поширити:

Вже цієї осені Apple представить нову серію культових розумних годинників - Series 8. Але й попередні моделі ще не втратили своєї актуальності. Чи варто зачекати на появу новинки або краще вибрати гаджет з минулих серій, розберемося в цій статті.

Розумний годинник Apple Watch всього за кілька років став незамінним аксесуаром, без якого не обходиться більшість людей: заняття спортом, спілкування з друзями та по роботі, моніторинг стану здоров'я та режиму сну тощо. Епл Вотч ідеально доповнюють усі ці та багато інших сфер життя.

На що звернути увагу перед покупкою

Перед тим як поринути у вивчення та порівняння технічних характеристик різних гаджетів, потрібно визначиться з дизайном: бажаними габаритами корпусу, кольором та матеріалом.

Звичайно, при покупці смарт-годинника також варто відштовхуватися і від власного бюджету. Можливо, варто вибрати розумний годинник із минулих серій. Коштують вони дешевше, ніж новинки, але оскільки це Apple, то якість так само на висоті. Тим більше, що деякі моделі мають практично такий же набір функцій, як і новинки. 

І ще один важливий критерій – наявність певного функціонала. Більшості достатньо, якщо  "яблучний" годинник може підраховувати кроки й витрачені калорії, відстежувати фізичну активність, отримувати повідомлення і т.д. 

Але є більш спеціалізовані функції. Наприклад, людині з проблемами з серцем будуть дуже корисні функції пов'язані зі здоров'ям: вимірювання кисню в крові, електрокардіограма і т. д. У такому випадку варто звернути увагу на пізніші моделі.

Яку модель Apple Watch вибрати у 2022 році     

Сьогодні на ринку представлено кілька найактуальніших поколінь яблучного гаджета. Звичайно, досі можна зустріти годинник першої та другої серії. Але попри їхню привабливу ціну, їхній функціонал далекий вже від необхідного мінімуму у 2022 році. 

Тому, цього року краще вибрати один із варіантів: 

  • Series 3 - бюджетний варіант, але з основними функціями, яких буде достатньо для повсякденного життя у 2022. Крокомір, безконтактна оплата покупок, погода, керування аудіо, можливість приймати повідомлення та повідомлення.
  • SE - також бюджетний варіант, але зі значно розширеним функціоналом, наближеним до останніх моделей. У порівнянні з "трійкою" у цієї версії більша продуктивність, більший обсяг пам'яті (32 гігабайти). Це означає, що ці смарт-годинники швидше реагують, плавно працюють при багатозадачності та не бояться води. 
  • Series 6 - працюють на 2-ядерному чіпі Apple S6 та операційній системі watch OS 7.0. Розробники додали безліч нових функцій (батьківський контроль, додаток «Сон», нові тренування, вимірювання рівня сатурації й т.д.) 
  • Series 7 – остання модель на сьогодні. Включає повний набір функцій. Гаджет отримав більший екран, можливість змінювати теми в інтерфейсі, персоналізувати циферблати, а також нові програми для медитації. 

Але можна не поспішати й зачекати на вихід смарт-годинник Series 8. За інсайдерською інформацією модель отримає ще більше функцій, спрямованих на моніторинг здоров'я - неінвазивний глюкометр, датчик тиску і датчик температури.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ