Підтримати нас

“Антонівський міст очеплено з двох сторін, його серйозно пошкоджено” – Соболевський.

Vgoru
Автор статті
08 серпня 2022 08:41
2,387
Поширити:

Заступник голови Херсонської обласної ради прокоментував наслідки чергового удару ЗСУ по Антонівському мосту вночі проти понеділка.

Про це Юрій Соболевський написав у персональному каналі в телеграм: 

“Сьогодні вночі ЗСУ відпрацювало ключові точки логістичних маршрутів орків на Херсонщині, зокрема Антонівський міст. Міст окупанти очепили з двох боків, місцевих жителів близько не підпускають, поводяться у спілкуванні з людьми практично неадекватно, будьте обережні та намагайтеся триматися від цього району подалі. Орки саме на взводі. Сам міст, за попередніми даними, отримав серйозні пошкодження”, – написав Соболевський. 

Крім того, чиновник зазначив, що Збройні сили України спроможні тримати під контролем важливі військові об’єкти: 

 “ЗСУ в черговий раз показали, що здатні здійснювати вогневий контроль над ключовими точками військової інфраструктури, попри всі спроби орків прикрити їх своїми системами РЕБ/ППО/ПРО”, – підкреслив Соболевський.  

Ймовірно, мова йде про так звані “кутникові відбивачі”, фото з якими вздовж мосту нещодавно почали з’являтися на пропагандистських телеграм-каналах. Як бачимо, проти сучасної зброї, яку надають Україні союзники, російський “захист” безсилий.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ