Підтримати нас

Антонівські активісти врятували ялинку … від лісівників!

Автор статті
24 лютого 2021 15:06
1,442
Поширити:

Активісти громадської організації «Антонівська хвиля» завадили лісівникам незаконно знищити багаторічну блакитну ялинку. Сталося це у вівторок, 23 лютого.

Як повідомила на сторінці «Антонівської хвилі» у Фейсбук керівниця організації Ганна Зарудня, жителі селища Антонівки (передмістя Херсона) зателефонували їм та розповіли, що хтось пиляє блакитну ялинку біля будівлі Обласного управління лісового та мисливського господарства. Хоча ця ялинка дуже гарна.

Активісти швидко прибули за адресою Обласного управління лісового та мисливського господарства в Антонівці - вул. Некрасова, 1.

І побачили, цитуємо:

 «… робітники пиляли гілки багаторічної ялинки та націлилися на повне її спилювання. На їх погляд, ялинка могла нашкодити будівлі Управління, при цьому дозволу на вказані роботи вони не мали. Охороняв  це дійство та керував процесом  керівник Олешківського лісгоспу (Смічик Андрій Олександрович), який на нашу появу дуже бурхливо зреагував, поводився   зневажливо, хамство у його поведінці було безмежне».

Активісти викликали поліцію, після чого всі працівники на чолі з керівництвом швидко зникли.

А правоохоронці зафіксували в протоколі не лише спробу незаконно спиляти це дерево, а ще й факт знищення інших блакитних ялинок перед будівлею, які  радували красою жителів селища протягом декількох десятиліть.

Фото зі сторінки ГО «Антонівська хвиля»

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ