Підтримати нас

Аншлаг, аншлаг... У театрі Куліша “забили” на карантин?

Автор статті
06 жовтня 2020 08:00
757
Поширити:

Сьогодні, 6 жовтня, одразу кілька херсонців виклали в соціальних мережах фото, на яких зображено переповнений великий зал Херсонського обласного театру імені Куліша. Судячи з усього, зафіксовано аншлаг, який трапився ввечері в понеділок, 5 жовтня.

У колишні, "докарантинні" часи, подібна картина мало кого б  збентежила. Більш того: аншлаг у нашому єдиному театрі (виключаючи, звісно, театр ляльок) - видовище досить звичне. Але зараз, коли саме з учорашнього дня Херсон опинився в "жовтій" епідемічній зоні, усе виглядає зовсім не так оптимістично. Люди дивуються і навіть обурюються: містом бродять посилені ковід-патрулі, громадян, які збираються без захисних масок у щільні групи, особливо в приміщеннях, суворо попереджають і навіть складають на них адмінпротоколи на сплату штрафів, а тут - кричуще порушення карантинних норм.

Очевидці також повідомляють, що в адміністрації театру придумали справжній лайф-хак, щоб обійти карантин: мовляв, на сайті культурного закладу, як і треба, продають квитки на місця "через одне" (щоб дотримати необхідну соціальну дистанцію в півтора метра), а безпосередньо в касах - також на місця через одне, але вже на вільні. Тому і виходить, що, при видимому дотриманні правил, у залі яблуку ніде впасти.

При цьому сумлінним херсонцям, які дотримуються правил карантину, але придбали квитки за чималеньку суму, залишати театр якось не з руки і дещо образливо за подібний "развод".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ