Підтримати нас

Андрія Путілова відправили у відставку

Автор статті
09 вересня 2016 11:55
647
Поширити:

38 депутатів з 41, які проводять зараз альтернативну сесію Херсонської облради проголосували за відсторонення від займаної посади голови облради Андрія Путілова.

Голосування було таємним.

Потім депутати проголосували за виділення бюджетних грошей на програму щодо поліпшення системи територіальної оборони Херсонської області. З цього питання доповідачем був заступник голови херсонської ОДА Вадим Чабан. Він - єдиний із співробітників апарату ОДА взяв участь в обговоренні питань порядку денного альтернативної сесії.

У свою чергу Андрій Путілов разом з нардепами від БПП Валерієм Карпунцовим, Юрієм Солов'єм і Павлом Різаненко, що приїхали до Херсонської області, провів прес-конференцію. Її учасники назвали сесію Херсонської облради, що проходить зараз, незаконною і провели паралель між нинішніми подіями в Херсоні і подіями в Криму, які передували окупації і анексії півострова. Тоді Верховна Рада Криму також переформатувався незаконним способом і в підсумку підтримав агресора. Андрій Путілов і прибулі в Херсон нардепи заявили про те, що ними подано заяву в СБУ про незаконні дії депутатів облради, які представники БПП кваліфікують як посягання на територіальну цілісність України.

"Ці дії потрібно припинити, так як люди, що борються зараз за крісло в облраді, завтра можуть заявити про створення" Херсонської народної республіки ", - сказав Карпунцов.
У цій прес-конференції взяли участь депутати Херсонської облради від фракції БПП "Солідарність", яка підтримує Андрія Путілова.

Депутати Херсонської облради, які зібралися на альтернативну сесію зараз обговорюють питання, пов'язані зі змінами в бюджеті і в програмі соціально-економічного розвитку Херсонської області на 2016 рік.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ