Підтримати нас

Американський телеканал зніматиме серіал про Чорнобиль

Автор статті
05 серпня 2017 01:00
646
Поширити:

Телеканал HBO у 2018 році почне знімати серіал про Чорнобильську катастрофу. Головну роль отримав Джаред Харріс, який зіграв професора Моріарті в фільмі Гая Річі «Шерлок Холмс: Гра тіней». Актор виконає роль вченого Валерія Легасова, якому радянський уряд доручив з'ясувати причину аварії на АЕС

Про це повідомляє «Моя Київщина» з посиланням на «04563».

У міні-серіалі буде п'ять епізодів, сценарій до них написав Крейг Мазін - автор «Білосніжки і Мисливця 2». Зніме його шведський музикант, кліпмейкер і кінорежисер Йохан Ренк, який працював над кількома епізодами серіалів «У всі тяжкі», «Ходячі мерці» і «Вікінги».

Серіал розповість про те, як і чому сталася катастрофа і як вчені боролися з її наслідками.

«З тих пір як Крейг Мазін коротко виклав нам сюжет, ми переконані, що цю правдиву історію жаху і спокутування потрібно розповісти. Вона захопить і в той же час розсердить наших глядачів, та й людей по всьому світу» - Кері Антоліс, президент міні-серіалів HBO Miniseries і Cinemax Programming.

Зйомки серіалу почнуться навесні 2018 року у Литві.

Міні-серіал стане першим досвідом співпраці HBO і компанії Sky Television. Канал HBO зняв серіали «Гра престолів», «Секс у великому місті», «Клан сопрано», «Справжній детектив», «Молодий Папа» і «Світ Дикого Заходу».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ