Підтримати нас

Американський винахідник зібрався в космос, щоб довести, що Земля - ​​пласка

Автор статті
22 листопада 2017 14:00
656
Поширити:

Винахідник з Каліфорнії Майк Х'юз запланував полетіти в космос на власній ракеті. Американець впевнений, що зможе спростувати "змову космонавтів" про земну кулю.

Перший політ, який намічено на 25 листопада, буде пробним. Хьюз планує піднятися на висоту в 550 метрів, щоб перевірити ракету, яку він зібрав з підручних матеріалів, пише НВ посилаючись на Science Alert.

Хьюз побудував ракету, яка може розвинути швидкість до 800 км/год. і піднятися на висоту до півтора кілометрів. Для приземлення винахідник оснастив кабіну пілота парашутом, який закріплений на кріслі.

Разом із запуском ракети в Каліфорнії стартує губернаторська передвиборна кампанія Хьюза. Американець пообіцяв залишити своїм кішкам побільше їжі на випадок, якщо щось піде не так.

"Ми хочемо це зробити, щоб показати носа усім цим мільярдерам. Вони ще не запустили людину в космос. Є 20 різних космічних агентств тут, в Америці, але я остання людина, яка дійсно літала на ракеті. Джон Гленн і Ніл Армстронг є масонами. Тепер ви розумієте коріння обману?", - каже Майк Хьюз.

61-річний Майк Хьюз дійсно побудував свою ракету, а в 2014 році піднявся на ній на висоту 400 метрів над штатом Арізона. Приземлення ракети виявилося невдалим, Майк отримав травми і провів в лікарні декілька днів.

Крім цього, Майк відомий як каскадер. Він навіть занесений в Книгу рекордів Гіннеса як людина, яка змогла пролетіти 31 метр на лімузині Lincoln Town Car.

Додамо, що в середині листопада в США, в Північній Кароліні, відбулась перша конференція прихильників теорії пласкої Землі. Учасники навіть запропонували ввести вивчення цієї "теорії" в школах. Незважаючи на те що сучасне Товариство прихильників теорії пласкої Землі з'явилося ще в 1956 році, це був їх перший міжнародний з'їзд. Темами конференції були наступні: "NASA і інші космічні брехуни", "Пласка Земля і науковий метод", "Перевірка кулястості Землі" тощо.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ