Підтримати нас

Акторів для нової української комедії шукають у мережі

Автор статті
08 квітня 2018 07:30
726
Поширити:

Знімальна команда авантюрної комедії "11 дітей з Моршина" шукає героїв стрічки серед дітей віком від 6 до 15 років.

Кастинг проходитиме у два етапи. Перший етап - пошук у соцмережах претендентів на участь у фільмі за розміщеним фото з хештегом #11ДітейЗМоршина. Другий етап – кастинг претендентів, за результатами якого будуть відібрані учасники фільму.

Щоб взяти участь, не потрібно бути професійним актором і мати за плечима участь у зйомках. Потрібно розмістити у соцмережах (Instagram чи Facebook) фото, яке максимально асоціюється з Моршином. Поставити обов'язковий хештег #11ДітейЗМоршина. Відправити фото, розміщене у соцмережі, на пошту m11kids.casting@gmail.com, вказавши контактні данні.

Якщо претендент пройде онлайн-відбір, то його запросять на основні відбори, які відбудуться 21 квітня у Києві та 28 квітня у Львові. Кастинг у Києві пройде за участю режисера фільму Аркадія Непиталюка.

Зніматимуть комедію за власним сценарієм під назвою "11 дітей з Моршина" з відсиланням до голлівудського авантюрного екшену "11 друзів Оушена".

"Немає нічого неможливого для тих, чиє життя тільки починається! Кілька дітей з українського курортного містечка вирішують пограти в дорослі ігри і організувати справжню аферу століття. На що здатні одинадцять дітей з Моршина - можна тільки здогадуватися", - йдеться у синопсисі до проекту.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ