Підтримати нас

6 простих продуктів, які уповільнюють старіння

Автор статті
29 вересня 2019 10:00
702
Поширити:

В результаті вивчення раціону харчування довгожителів з різних країн світу вченим вдалося встановити, що вживання 6 продуктів має вплив на тривалість життя людини. Лікар-дієтолог Маріят Мухіна розповіла, що потрібно вживати, щоб уповільнити процес старіння організму.

В першу чергу експерт називає багатий антиоксидантами зелений чай. Його можна вживати щодня, так як цей напій активізує обмінні процеси в організмі, а крім того є легким діуретиком.

Другий продукт – фініки, що містять велику кількість амінокислот, позитивно впливають на настрій, роботу шлунково-кишкового тракту, відновлення пошкоджених клітин і стабілізуючих психіку.

Для збереження молодості шкіри і зору корисно вживати обліпиху, котра містить ретинол, а кисломолочні продукти допоможуть відновити баланс кальцію, фтору, міді і ряду вітамінів, пише «АіФ».

Сприяє уповільненню старіння чорниця. Ягода містить марганець, бере участь у виробленні гіалуронової кислоти, а також антоціани – елементи, що володіють протипухлинним ефектом. Вживання томатів допоможе запобігти появі надмірної ваги, розвиток захворювань серцево-судинної, нервової і статевої систем.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ