Підтримати нас

6 книг, які можна прочитати для саморозвитку

Vgoru
Автор статті
27 жовтня 2021 08:33
2,179
Поширити:

Особисте зростання — це шлях до покращення власних якостей. У психології виділяють три загальних напрямки розвитку: фізичне навантаження, збалансоване харчування та моральне зростання. Тож можна для прокачування всіх скілів знайти підказки в літературі.

«Фізіологія людини» — медичні підручники

Один з варіантів краще вивчити своє тіло та дізнатися про нього більше — визначити все про нього із середини. Так, анатомія людини розглядається у подробицях у більшості підручників з медицини. Але у магазині book-ye.com.ua можна знайти цікаві варіанти літератури, яку написано зрозумілою мовою.

Книга «Фізіологія людини» Володимира Філімонова — це простий посібник всіх структурно-функціональних зв'язків. Простими словами тут про систему органів, взаємодію мозку з іншими частинами тіла.

«Ментальні пастки» — спокійне життя

Психолог Андре Кукла у книзі «Ментальні пастки. Дурниці, які роблять розумні люди, щоб зіпсувати собі життя» підтверджує, що людина має слідувати заповіді «всьому свій час». Він розповідає про всі внутрішні перешкоди, що виникають у людській психіці та можуть негативно впливати на її розвиток.

Серед найпоширеніших чинників (всього автор виділяє 11):

  • завзятість, яка виникає внаслідок переконань «кожну справу потрібно доводити до кінця;
  • ампліфікація і фіксація;
  • реверсія і випередження.

Після вивчення цих понять і аналізу власного життя можна легше сприймати дійсність. 

«Чернець, який продав свій Феррарі» — трішки бестселерів

Це книга про адвоката Джуліана Ментла. І про те, як він відновив свій внутрішній ресурс завдяки тибетській культурі. Про концепцію досконалості, успішності та розвитку. Тут згадується про важливість позитивного мислення, цінність часу та спілкування з рідними та близькими.

Автор говорить про важливість саморозвитку та показує власний приклад, як знаходити покликання у житті. Тож це література для тих, хто хоче розібратися у власних почуттях та знаходити джерела до поповнення життєвого ресурсу.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ