Підтримати нас

5 нашумілих фільмів 2019 року, що з тріском провалилися в прокаті

Автор статті
30 квітня 2020 10:30
759
Поширити:

Кіноіндустрія – це постійний ризик перед провалом. У кінопродюсерів та режисерів повинні бути неймовірна інтуїція та досвід, щоб зняти фільм не просто з крутим сценарієм, а з таким, який сподобається глядачам.

Однак, інтереси аудиторії бувають дуже специфічними, тому не дивно, що іноді навіть дійсно хороші фільми з тріском провалюються в прокаті, хоча й отримують позитивні відгуки кінокритиків, повідомляє Люкс ФМ.

У цій добірці ти знайдеш найзбитковіші фільми 2019 року, які не змогли навіть відбити гроші, які були витрачені на їх зйомки.

Очолює рейтинг касових провалів 2019 року супергеройський фільм "Люди Ікс: Темний Фенікс" ("X-Men: Dark Phoenix"), де головні ролі зіграли Софі Тернер, Джеймс Мак-Евой, Дженніфер Лоуренс, Майкл Фассбендер та інші зірки. Збитки цієї кінострічки складають аж 133 мільйона доларів (3,5 мільярда гривень).

Другу позицію займає науково-фантастичний бойовик "Термінатор: Фатум" ("Terminator: Dark Fate"), де головні ролі отримали актори з першої та другої частини "Термінатора" – Арнольд Шварценеггер і Лінда Гамільтон. Картина виявилася збитковою на 122,6 мільйона доларів (3,3 мільярда гривень).

Закриває трійку антилідерів мюзикл "Коти" ("Cats"), якому ще до прем’єри пророкували повне фіаско. Кінострічка про людиноподібних котів пішла в мінус аж на 113,6 мільйонів доларів (3 мільярда гривень).

Повний список з 5-ти фільмів 2019 року, які провалилися в прокаті:

  • "Люди Ікс: Темний Фенікс" ("X-Men: Dark Phoenix") з втратами в 133 мільйона доларів;

  • "Термінатор: Фатум" ("Terminator: Dark Fate") з втратами в 122,6 мільйона доларів;

  • "Коти" ("Cats") з втратами в 113,6 мільйонів доларів;

  • "Двійник" ("Gemini Man") з втратами в 111,1 мільйонів доларів;

  • "Містер Лінк: загублена ланка еволюції" ("Missing Link") з втратами в 101,3 мільйон доларів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ