Підтримати нас

5 атрибутів форми для якісних тренувань: вибір нашої збірної

Vgoru
Автор статті
31 березня 2021 15:00
952
Поширити:

Бігати, стрибати чи ганяти м’яча на полі – будь-яка спортивна активність стає ще ефективнішою, якщо вибрати правильний одяг.

Ми запитали в консультантів інтернет-магазину Sport Hunter, що потрібно для активних тренувань, а ще які спортивні речі обирають члени нашої збірної з футболу. Дізнаємося про все просто зараз.

Спортивне поло

Перший обов’язковий атрибут форми для дійсно ефективних тренувань – футболка або сорочка-поло. Звісно, важливо підібрати варіант відповідного фасону, наприклад із комірцем або без нього, й свого розміру, найширший асортимент дивіться на Sport Hunter.

Чому саме спортивне поло, а не звичайна футболка? Спеціалізований одяг добре прилягає до тіла й забезпечує свободу рухів, вбирає піт і пропускає повітря. А ще речі для спорту відрізняються від звичайних складом матеріалу, бо до них підвищені вимоги щодо комфорту під час фізичних вправ. Наприклад, якісну спортивну футболку шиють не зі звичайної бавовни, а зі спеціального поліестеру. Так одяг дає тілу дихати, навіть якщо ви спітніли, плюс служитиме довго й зберігатиме свою форму.

Зручні бігові шорти

Для тренувань і чемпіонатів гравці нашої збірної віддають перевагу якісним шортам зі 100 %-го поліестеру. Еластичний пояс дає можливість відчувати м’язи, а стійкий матеріал добре відводить вологу. Навіть тренуючись просто неба, в такому одязі спортсмени не зважають на прояви негоди. Зручна форма й оптимальний дизайн шортів сприяє максимальній ефективності занять.

Реглан для прохолодних днів

Баланс температури – тіла й довкілля – впливає на спортивні результати. Наші хлопці тренуються за будь-якої погоди, тож комфорт та якість занять їм забезпечує зручна форма – реглан з еластичними манжетами. Застібка під горло зручно регулює ступінь захисту шиї від вітру. При цьому спеціальний матеріал дає виходити волозі, захищаючи шкіру від неприємних відчуттів.

Толстовка на флісі

Найзручніший і найкомфортніший варіант кофти для тренувань – толстовка на флісі. До речі, крім захисту від вітру та холоду на вулиці, її можна одягати й з іншою метою. Якщо бажаєте швидше позбутися зайвої води (спортсмени називають це “сушкою”) чи схуднути, толстовка в залі зробіть свою справу. А біла модель із капюшоном, як у хлопців з нашої збірної, чудово підійде для прогулянок чи парадного виходу на спортивні змагання. 

Костюм на зміну

Наша підбірка була б неповною без якісного костюма-двійки. Спеціальні еластичні штани, що облягають форму ніг, та зручна “олімпійка” на застібці-блискавці є завжди вдалим варіантом одягу для тренувань. По низу й поясу прострочена резинка, що надійно фіксує посадку штанів, щоб вберегти вас від зайвого клопоту.

Міксуйте костюм з іншими спортивними речами зі свого гардеробу й створіть кілька варіантів вдалої форми, щоб міняти її хоч щодня. Найкраща ідея – завжди мати кілька спортивних поло й шортів, один-два костюми, реглана й толстовки. Тренуйтесь ефективно у формі нашої збірної!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ