Підтримати нас

3 херсонські навчальні заклади потрапили до всеукраїнського ТОПу-200 за підсумками ЗНО

Автор статті
29 серпня 2018 06:00
599
Поширити:

У ТОП-200 шкіл, що складається за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання, потрапили 3 херсонські навчальні заклади, серед них Херсонський фізико-технічний ліцей, який увійшов до першої тридцятки. Про це повідомляють на порталі Освіта.ua.

Фізико-технічний ліцей при Херсонському національному технічному університеті та Дніпропетровському національному університеті посів 27 місце, торік він був на 50-му.

Також до ТОПу потрапили Херсонська спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови - 65 місце (торік посідала 46-те) та недержавне навчально-виховне об'єднання "Дошкільний заклад-спеціалізована школа I-III ст. "ХАБАД" з поглибленим вивченням івриту та англійської мови" - 157 місце (торік до ТОПу не потрапляло, адже посідало аж 2726 місце).

Як повідомляють укладачі рейтингу, рейтинговий бал розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ