Підтримати нас

Херсон – «Нью-Йорк»

Vgoru
29 грудня 2010
Поширити:

Херсон –  «Нью-Йорк»


Тетяна Крючкова, “Вгору”
Починаючи з 24 грудня і до середини січня херсонці мають можливість щовечора побувати не аби де, а просто у самому Нью-Йорку. І про популярність цього маршруту свідчить практично повна відсутність квитків на літак, чи то пак – на прем’єру вистави обласного муздрамтеатру ім. Миколи Куліша.
Цього року кулішівці вирішили порадувати улюбленого глядача не звичайною святковою програмою, а, за їхніми ж словами, грандіозним новорічним мюзиклом. І слід сказати, що це їм добре вдалося.
За рекордний час автор ідеї (і одночасно пісенних текстів) Влада Бєлозоренко та режисер-постановник Сергій Павлюк змогли втілити в життя свій новий задум.
Усе витримано в кращих традиціях класичного мюзиклу: багато музики, пісень і танців, серед дійових осіб обов’язкові герой – Джеррі (Заслужений артист України Сергій Кияшко), героїня – Меррі ( чарівна Тетяна Проворова), подруга героїні ( ексцентрична Лоліта Мінасян), жорстокий і дещо істеричний гангстер із промовистим прізвиськом Біг Мак (цікавий, як і завжди, Євген Гамаюнов). Яскраво розкрилося комедійне обдарування Руслана Вишневецького в ролі Террі, майже кожен рух і репліка якого викликали у публіки гомеричний сміх. Піт Буль (Антон Лисенко) і Гаррі-Кувалда (Андрій Волосковець) теж веселили глядачів донесхочу. А Заслужена артистка України Ружена Рубльова у ролі Покоївки-керівника операції із затримання небезпечного злочинця була неперевершеною.
Та, мабуть, найбільш яскравим став образ, створений Заслуженим артистом України Сергієм Кияшком. Здавалося, актор прагнув перевершити самого себе,вражаючи нас то переодяганням у жінку, то іншими “викрутасами.” І відчувалося, що робить він це з величезним задоволенням, а вдячна публіка просто шаленіє від сміху.Надзвичайно приємний подарунок від театру отримали до Новорічного свята наші глядачі й гості міста. Тож усі – до “Нью-Йорку, Нью-Йорку” – за гарним настроєм і позитивними емоціями, які зовсім нам не завадять у році грядущому.

На фото: Сцена з вистави “Нью-Йорк, Нью-Йорк”.
ОСТАННІ НОВИНИ