Підтримати нас

Письма читателей

Vgoru
27 грудня 2007
Поширити:



Ми, сім’я Отрошенко, проживаємо у Херсоні по вул. Комкова. Біда прийшла до нас 23 лютого 2007 року.
Працівники енергозбуту прийшли, подзвонили, зайшли, сфальшували акт порушень користуванням ел. енергією і нарахували – абсолютно безпідставно – суму штрафу 3349.76грн.
Для нас – пенсіонерів – це було смертельним вироком. Це неможливо сплатити!!!
Потім вони відключили нашу квартиру від електроенергії: доки не заплатимо цю страшну суму.
Ми чесні люди, все життя одержували за свою працю тільки нагороду, а тут стали злодіями – пережити це ми не могли. Вони розтоптали нашу гідність! Але віра в те, що добрих і справедливих людей більше, привела нас до Фонду милосердя і здоров’я.
На першій зустрічі з Віталієм Васильовичем Нікітенком ми зрозуміли, що це та сама людина, яка нам допоможе: уважно вислухав і одразу ж порадив звернутися до суду. І документи всі допоміг скласти. Ми навіть духовну розраду одержували, спілкуючись із ним. І це все – без жодної вигоди для нього, просто по-людяному.
Дуже допомогли нам також Юрій Захарович Головко, Лев Павлович Кисельов – це члени комісії Херсонського міського товариства захисту прав споживачів.
Був суд. Суддя Сергій Анатолійович Скорик – це людина, яка допомогла нам повернутися до того нормального гідного життя, яким ми жили до 23 лютого 2007 року. Добре відношення, повага до нас, справедливе рішення скасувати штраф до копієчки – він врятував нашу віру в справедливість і повернув нас до життя.
Ми дякуємо щиро від душі людям, які нам допомогли.
Бажаємо усьому колективу Фонду милосердя та здоров’я, який організував таку чудову приймальню для малозабезпечених людей, керівнику приймальні Наталі Володимирівні Козаренко, а також голові Херсонського міського товариства захисту прав споживачів Віталію Васильовичу Нікітенку, його колегам Юрію Захаровичу Головку, Льву Павловичу Кисельову міцного здоров’я (при їх роботі – це головне), великого достатку і спокою. І особлива наша подяка та найкращі побажання – судді Сергію Анатолійовичу Скорику.
Хочемо сказати всім жителям Херсонщини: не бійтеся боротися за справедливість, звертайтеся до Херсонського обласного Фонду милосердя та здоров’я та в Херсонське міське товариство захисту прав споживачів. Тут вам завжди буде допомога.
Галина Миколаївна та Борис Григорович Отрошенки
ОСТАННІ НОВИНИ